Wat is er mooier dan mensen en teams te zien groeien en bloeien door te doen waar ze goed in zijn?

Joost Kerkhofs, oprichter van Neotopia
Contact

Neotopia is in opgericht in 2008 opgericht door Joost Kerkhofs. Neotopia is voornamelijk actief bij het realiseren van aantoonbare  prestatieverbeteringen op het gebied van kwaliteit, processen en veiligheid.

De afgelopen 10 jaar heeft Neotopia zich gespecialiseerd in een wetenschappelijk bewezen methodiek voor Gedragsmanagement in organisaties. Beter bekend als:
“Organizational Behavior Management” (OBM).

agsdi-rocket

MISSIE

Onze missie is om inzicht te bieden in een nieuwe wereld vol kansen op het gebied van organisatorische en persoonlijke ontwikkeling en te helpen bij het veranderen van oude patronen en paradigma’s.

agsdi-bulb-flash

VISIE

Gewenst gedrag wordt gestimuleerd door in te zoomen op de positieve consequenties die dit gedrag heeft.

agsdi-calendar-check

OPLOSSINGEN

Neotopia biedt diverse diensten en oplossingen om met je organisatie meer werkplezier te creëren en je zakelijke doelen te behalen.

Joost Kerkhofs

oprichter Neotopia

Het beste uit mensen halen is niet alleen mijn werk, maar ook mijn persoonlijke missie. Wat is er mooier dan mensen en teams te zien groeien en bloeien door te doen waar ze goed in zijn en zich daarbij optimaal gefaciliteerd en gewaardeerd te voelen. En nog mooier: dat prestaties in ondernemingen er aantoonbaar door gaan verbeteren!

Ik ben dan ook trots dat ik in menig organisatie mensen heb mogen trainen en begeleiden om ze te leren hoe ze zélf hun organisatie weer kunnen laten floreren.

Naast mijn bedrijf Neotopia, en mijn werk voor de Vrije Universiteit, ben ik actief in het schrijven van publicaties voor diverse (online) vakbladen. Ook ben ik co-auteur van het lesmateriaal van de OBM Foundation Level Training, en het lesboek “Organizational Behavior Management – Een introductie” dat wordt uitgegeven door Van Haren Publishing.

Tevens heb ik op het Knowingo leerplatform een OBM Foundation training ontwikkeld die deelnemers voorbereidt op het examen bij APMG International.

Associate trainers / consultants van Neotopia
Neotopia werkt samen met diverse associate trainers/consultants. Alle accociates waar Neotopia mee samenwerkt zijn gecertificeerd op het gebied van Organizational Behavior Management. Bij ieder vraagstuk wordt gekeken naar een passende match tussen ervaring en persoonlijkheid van de trainer / consultant.

Dirk-Jan Swinkels

Dirk-Jan Swinkels

Certified OBM Trainer

Veel mensen – en managers dus ook – gaan uit van een ‘ perfecte wereld’, en verwachten dat dan ook van de mensen om hen heen. Dit irreële standpunt veroorzaakt stress en maakt ook ineffectief omdat je het probleem daarmee al snel bij de andere legt in plaats van bij jezelf.

Maar mijn beeld is anders dan jouw beeld en de wereld is imperfect. Ik denk dat je dit dan ook beter als beter uitgangspunt kunt nemen. Het is effectiever en ook nog eens prettiger.

Lees hier over mijn persoonlijke connectie met OBM en Neotopia.

Robert den Broeder

Certified OBM Trainer

Mijn droom is om OBM uit de sfeer van het topmanagement te halen. Het is heel waardevol om te begrijpen hoe je gedrag kan beïnvloeden. Je wordt er een completer mens van.

Mensen uitdagen en ondersteunen bij hun persoonlijke groei. Dat doe ik graag in de rol van trainer, interim adviseur en coach voor individuen en groepen.

Naast mijn bedrijf Trigono BV, ben ik gastdocent voor de OBM Summerschool aan Vrije Universiteit. Daarnaast ben ik bezig met de inpassing van OBM in diverse frameworks en management filosofieën, zoals ISM, Agile, DevOps en Lean. Ook ben ik co-auteur van het lesmateriaal van de OBM Foundation Level Training, en het lesboek “Organizational Behavior Management – Een introductie”.

Lees hier over mijn persoonlijke connectie met OBM en Neotopia.