Trainingen

Neotopia biedt diverse trainingen en opleidingen aan op het gebied van gedragsverandering en het verhogen van jouw impact als beïnvloeder.

Ook virtueel en online!

Dat loopt uiteen van krachtige workshops tot praktische masterclasses en trainingen. Het is ook mogelijk de officiële “Certified OBM Practitioner” opleiding van de Vrije Universiteit in-company te verzorgen, of de “OBM Foundation Level Training” met wereldwijd erkende certificering bij APMG International (OBM Foundation is een handelsmerk van OBM Dynamics B.V.).

agsdi-rocket

Workshop "De Kracht van Consequenties"

Veel managers verzuchten wel eens: “Waarom doen ze nou niet gewoon wat ik vraag?” of “Waarom zetten ze niet het stapje extra?”. Deze workshop geeft de antwoorden. Het is een luchtige en soms hilarische introductie in de basistheorie achter Gedragsmanagement en OBM.

Ook virtueel en online!

agsdi-certificate

"OBM Foundation Level Training”

Start met een gezonde basis in OBM! Verrijk jezelf en jouw team met de fundamentals van OBM en behavior analysis in deze 3-daagse training, verspreid over 3 weken. Leer alles over de basisprincipes van gedragsverandering in organisaties. Deze opleiding wordt afgesloten met een Nederlandstalig of Engelstalig examen bij APMG International.
(OBM Foundation is een handelsmerk van OBM Dynamics B.V.)
Deze training wordt aangeboden in samenwerking met OBM Dynamics B.V.

Ook geheel online op afstand te volgen!

agsdi-ribbon

Training “Faciliteren voor OBM Professionals”

Leer de geheimen van het slim faciliteren van groepsbijeenkomsten. Van idee- tot besluitvorming, het werk van de OBM-professional vraagt om vaardigheden om effectief en efficiënt met groepen te werken aan prestatieverbetering.
Deze training wordt aangeboden in samenwerking met Simpy Take Off Academy. Hierbij leer je krachtige workshop-technieken toe te passen in de diverse stappen van de OBM-aanpak van een prestatievraagstuk. 

agsdi-bar-chart-5

In-company training “Optimaal Presteren met OBM”

De basistraining in de principes van gedragsverandering. Met hierbij de toepassing van het bedrijfskundige stappenplan. Met deze training kom je tot aantoonbare gedragsverandering en optimalisatie van prestaties. Gebaseerd op de opleiding zoals die ook op de Vrije Universiteit wordt onderwezen, maar dan meer toegespitst op jouw eigen praktijk en zonder “examendruk”.

Gemiddelde waardering: 8,4!

agsdi-pencil

Masterclass Principes van OBM

In deze Masterclass van één dag maak je kennis met de basisprincipes van OBM. Ook ga je ze in praktische oefeningen toepassen op jouw eigen vraagstukken. Zowel praktisch ingestoken als theoretisch goed onderbouwd. Mogelijke thema’s kunnen zijn: cultuurverandering, leiderschap, klanttevredenheid, winstgegevendheid, productiviteit, veiligheid, etc.

Ook virtueel en online!

Deze Masterclass kan bij jou op kantoor, of via een online platform, of juist bewust op een andere inspirerende plek naar keuze gehouden worden.

agsdi-learn

In-company opleiding tot “Certified OBM Practitioner”

Het neusje van de zalm in Gedragsmanagement. Vooropleiding: minimaal HBO. De opleiding die jou en jouw team voorbereidt op het examen aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) tot gecertificeerd “OBM Practitioner”. De opleiding die je daar via de Open Inschrijving kunt volgen, kun je via Neotopia met het hele team In-company volgen.

Succesvolle adviesbureaus als House of Performance, KPMG Advisory en UPD laten hun eigen consultants hier niet voor niets in opleiden!