Diensten

Bij Neotopia train, coach en adviseer ik je hoe je het beste uit mensen zult halen zodat de prestaties in de organisatie geoptimaliseerd gaan worden. Dat kan zowel in-house als online.

In alle opzichten pas ik daarin de principes van de wetenschappelijk bewezen methode van Organizational Behavior Management (OBM) toe.

De voornaamste interventies vinden plaats door de klant zelf, na een (online) opleiding met coaching door Neotopia. Hierdoor beklijft de stof beter en dit verhoogt de zelfredzaamheid. De filosofie van Neotopia is om zo min mogelijk afhankelijkheid te creëren. Liever help ik organisaties zichzelf te verbeteren. Dit heeft een duurzamer effect.

Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit directies en managementteams van middelgrote tot grote organisaties, adviseurs van consultancybureaus en veiligheidskundigen.

agsdi-certificate

TRAINING EN CERTIFICERING

Neotopia biedt diverse trainingen en opleidingen aan op het gebied van gedragsverandering en het verhogen van jouw impact als beïnvloeder.

Ook virtueel en online!

Dat loopt uiteen van krachtige workshops tot praktische masterclasses en trainingen. Het is ook mogelijk de officiële “Certified OBM Practitioner” opleiding van de Vrije Universiteit in-company te verzorgen, of de “OBM Foundation Level Training” met wereldwijd erkende certificering bij APMG International.

agsdi-people

COACHING

Coaching, zowel 1-op-1 als in groepsverband, kan helpen om snel en effectief veranderingen in uw organisatie te faciliteren. In combinatie met een van de OBM trainingen of opleidingen kan het zelfs een efficiënte vervanger zijn van een full-time consultant.

Ook virtueel en online!

Dat scheelt tijd én geld! In een persoonlijk gesprek licht ik graag de mogelijkheden toe.

agsdi-list

ADVIES

Ongeacht het vraagstuk in organisaties: Gedrag is “hot”. Of het nu gaat om Cultuurverandering, Leiderschap, Klanttevredenheid, Productiviteit, Sales, Veiligheid, Kwaliteit, etcetera. Ik en mijn netwerk van gecertificeerde OBM professionals hebben ervaring met diverse thema’s in uiteenlopende sectoren, en Neotopia levert graag een specialist voor jouw specifieke vraagstuk.

Ook virtueel en online!