Neotopia helpt organisaties zichzelf te verbeteren

Joost Kerkhofs, oprichter van Neotopia

Ieder traject begint met een advies op maat

Neotopia traint, coacht en adviseert hoe je het beste uit mensen zult halen zodat de prestaties in de organisatie geoptimaliseerd gaan worden. De bewezen methode van “Organizational Behavior Management” (OBM) staat hierbij centraal.

 

De exacte invulling van de training en coaching wordt altijd in overleg gemaakt. Uiteraard zijn er mogelijkheden om de trainingen (gedeeltelijk) online uit te voeren.

Voor wie?

o.a. voor Directies en Managementteams * Adviseurs van consultancybureaus * Change Managers * Veiligheidsdeskundigen * Kwaliteitsmanagers * Salesmanagers * IT-Managers etc.

agsdi-certificate

TRAINING, OPLEIDING EN CERTIFICERING

Leidinggevenden en consultants leren OBM zélf toe te passen en op deze manier de impact op hun team te vergroten.

Inspiratie

Kennis maken met OBM? Vraag een eenmalige masterclass aan. Zowel praktisch ingestoken als theoretisch goed onderbouwd. Mogelijke thema’s kunnen zijn: cultuurverandering, leiderschap, klanttevredenheid, winstgevendheid, productiviteit, veiligheid etc

Vervolgmogelijkheden

Training: OBM Foundation Level. Leer de krachtige workshop-technieken toe te passen in de diverse stappen van de OBM-aanpak van een prestatievraagstuk.

Opleiding: Certified OBM Practitioner. Na deze opleiding voer jij zelfstandig OBM-opdrachten uit bij jouw opdrachtgevers. Succesvolle adviesbureaus als House of Performance, KPMG Advisory en UPD gingen je voor! Vooropleiding: minimaal HBO.

In-company, online & internationaal. Natuurlijk zijn er diverse mogelijkheden voor In-Company trajecten. Daarnaast houdt Neotopia rekening met wensen als online trainingen. De trainingen en opleidingen worden via de Certified Partners van Neotopia over de hele wereld aangeboden!

agsdi-people

COACHING

Coaching, zowel 1-op-1 als in groepsverband, helpt om snel en effectief veranderingen in uw organisatie te faciliteren. In combinatie met een OBM training of opleiding kan het zelfs een efficiënte vervanger zijn van een full-time consultant.

Executive OBM Coaching

Zelfs na de opleiding tot OBM-professional blijft het soms eenzaam aan de top. Met wie kun je blijven klankborden over de gedragsveranderingen die jij als topman/-vrouw initieert en aanstuurt met behulp van OBM?

De overeenkomst tussen topsporters en topmanagers is dat ze gebruik (blijven!) maken van een coach. Neotopia biedt diverse gecertificeerde OBM-coaches met ruime ervaring op senior management en directieniveau. 

Coaching & Training op maat

Weten welke opleiding, training of coaching bij jou of jouw organisatie past? Samen met jou maakt Neotopia een plan dat ambitieus, maar wel realistisch is en bovendien gericht op het behalen van meetbare resultaten! 
|

REFERENTIES

Vele opdrachtgevers en cursisten gingen je de afgelopen jaren al voor!

“Over abstracte zaken als engagement en open mindset hebben nog maar weinig mensen een praktisch en goed antwoord. Ik zie daar een grote toegevoegde waarde van de OBM-aanpak.”

 

Ronald Smit
HRM Functionaris

“Wij beschikken nu over de mogelijkheid om het gedrag op zeer effectieve en constructieve wijze op een positieve manier te beïnvloeden.”

 

Leo Vaandrager
Afdelingshoofd, Albert Schweitzer Ziekenhuis

“Aan te bevelen voor iedereen die zich beroepshalve bezig houdt met Lean, maar ook anderen zullen de praktische waarde van OBM weten te waarderen.”

 

Ben van Wamel
Lean trainer / Consultant

“Mensen stimuleren om gewenst gedrag te tonen, iedereen kan het! OBM maakt het behapbaar voor managers én medewerkers. Positief, direct en leuk!”

 

Melanie Nissink
Project Manager

“Goede training die mij van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam heeft gebracht. Ik weet nu welke positieve invloed ik heb op gedragsvraagstukken”

 

Klaas Jansen
Lean Six Sigma Black Belt