Diensten

Diensten

Op deze pagina informeren wij u graag over ons aanbod van diensten.Handen op elkaar

Kort gezegd: We trainen, coachen en adviseren u hoe u het beste uit mensen zult halen zodat de prestaties in uw organisatie geoptimaliseerd gaan worden. In alle opzichten passen wij daarin de principes van de wetenschappelijk bewezen methode van Organizational Behavior Management (OBM) toe.

Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit directies en managementteams van middelgrote tot grote organisaties, adviseurs van consultancybureaus en veiligheidskundigen.

Neotopia biedt:

Workshop “De Kracht van Consequenties”

Veel managers verzuchten wel eens: “Waarom doen ze nou niet gewoon wat ik vraag?” of “Waarom zetten ze niet het stapje extra?”. Deze workshop geeft de antwoorden. Het is een luchtige en soms hilarische introductie in de basistheorie achter Gedragsmanagement en OBM.

Download de factsheet voor meer info over deze workshop.

Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

Masterclass Principes van OBM

In deze Masterclass van één dag maakt u kennis met de basisprincipes van OBM. Ook gaat u ze in praktische oefeningen toepassen op uw eigen vraagstukken. Zowel praktisch ingestoken als theoretisch goed onderbouwd.
Bijvoorbeeld op een vraagstuk uit het thema Cultuurverandering, Leiderschap, Klanttevredenheid, Winstgegevendheid, Productiviteit, Veiligheid, etc. Deze Masterclass vindt plaats bij u op kantoor of juist bewust op een andere inspirerende plek van uw keuze.

Vraag naar het meest actuele programma en de kosten.

Advies bij prestatievraagstukken

U kunt via Neotopia ook een OBM-consultant inhuren die u kan begeleiden bij het bereiken van een gedragsverandering in uw organisatie. Uw adviseur helpt u de vertaalslag maken van gewenst resultaat naar gewenst gedrag. Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van de speciale Gedragsmanagement Audit. Hiermee is het verbeterpotentieel van uw organisatie in kaart te brengen. Neem nu contact op om uw kansen en mogelijkheden te bespreken!

Executive OBM Coaching

Zelfs na de opleiding tot OBM-professional blijft het eenzaam aan de top. Met wie kunt u blijven klankborden over de gedragsveranderingen die u als topman/-vrouw initieert en aanstuurt met behulp van OBM? De overeenkomst tussen topsporters en topmanagers is dat ze gebruik (blijven!) maken van een coach. Neotopia biedt diverse gecertificeerde OBM-coaches met ruime ervaring op senior management en directieniveau. Neem gerust eens contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

In-company opleiding “Certified OBM Foundation”

Start met een gezonde basis in OBM! Verrijk uzelf en uw team met de fundamentals van OBM en behavior analysis in deze 3-daagse training, verspreid over 3 weken.

Leer alles over de basisprincipes van gedragsverandering in organisaties in deze Engelstalige training en sluit dit af met een Engelstalig examen dat is opgesteld onder auspiciën van ADRIBA/VU.

Deze training wordt u aangeboden in samenwerking met Trigono B.V.

Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

In-company opleiding tot “Certified OBM Practitioner”

Het neusje van de zalm in Gedragsmanagement, alleen voor mensen met een vooropleiding op minimaal HBO niveau. De opleiding die u en uw team voorbereidt op het examen aan de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) tot gecertificeerd “OBM Practitioner”. De opleiding die u daar via de Open Inschrijving kunt volgen, kunt u via Neotopia met uw hele team In-company volgen.

Succesvolle adviesbureaus als House of Performance en UNC Plus Delta laten hun eigen consultants hier niet voor niets in opleiden!

Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

In-company training “Optimaal Presteren met OBM”

De basistraining in de principes van gedragsverandering en de toepassing van het bedrijfskundige stappenplan om tot aantoonbare gedragsverandering en optimalisatie van prestaties te komen. Gebaseerd op de opleiding zoals die ook op de Vrije Universiteit wordt onderwezen, maar dan meer toegespitst op uw eigen praktijk.

fa-check Gewaardeerd met een gemiddelde score van 8,4!

Neem contact op voor meer informatie en boekingen.

Training “Faciliteren voor Professionals”

Leer de geheimen van het slim faciliteren van groepsbijeenkomsten. Van idee- tot besluitvorming, het werk van de OBM-professional vraagt om vaardigheden om effectief en efficiënt met groepen te werken aan prestatieverbetering.

Vandaar dat we u graag in samenwerking met de Simpy Take Off Academy de training “Faciliteren voor Professionals” aanbieden. U leert hierin krachtige workshop-technieken om toe te passen in de diverse stappen van de OBM-aanpak van een prestatievraagstuk. Daarmee haalt u meer rendement uit de momenten dat u in interactie met de groep uw OBM-interventies ontwerpt.

Informeer naar de mogelijkheden of bekijk de flyer.

Gratis koffie

We houden van koffie en bieden u ook graag een kop aan tijdens een gesprek op maat.

Thee is overigens ook geen probleem.