Praktijk Case OBM

Praktijk Cases OBM

Neotopia is koploper in Nederlandse OBM-implementaties. Neotopia geeft training in het gebruik van deze methodiek, adviseert hierover en coacht leidinggevenden in het correct toepassen ervan.

Sinds de samenwerking met ADRIBA, het expertisecentrum van de VU op het gebied van gedragsanalyse, heeft Neotopia vele klanten geholpen met Gedragsmanagement / OBM.

Denk bijvoorbeeld aan cultuurveranderingen en leiderschapsontwikkeling, maar ook concrete prestatieverbeteringen op het gebied van bijvoorbeeld kwaliteit, processen en veiligheid.

De voornaamste interventies vinden plaats door de klant zelf, na een opleiding met coaching door Neotopia. Hierdoor beklijft de stof beter en dit verhoogt de zelfredzaamheid. De filosofie van Neotopia is om zo min mogelijk afhankelijkheid te creëren. Liever helpen wij organisaties zichzelf te verbeteren. Dit heeft een duurzamer effect.

Cases:

  • Wilt u een lopende case volgen, klik dan hier voor deel 1 van de pilot bij project Wintrack van Dura Vermeer;
  • Wilt u een uitgebreide white paper downloaden over een reeds afgerond OBM traject bij een van onze klanten? Vul uw naam en e-mailadres hieronder in. U ontvangt dan op korte termijn deze case in uw mailbox. Daarin krijgt u uitleg over het bedrijfskundige stappenplan én de resultaten van de interventie. Let wel, het is natuurlijk maar een voorbeeld. Vraag vooral ook naar wat OBM voor uw organisatie en uw specifieke prestatievraagstuk kan betekenen!

Uw naam

E-mail

U kunt in onze Privacy Verklaring lezen hoe Neotopia omgaat met uw persoonsgegevens.